mydlink


Publisert: 16.10.2014

  

Hold øye med sommerhuset etter stenging for vinteren

Når sommerhuset stenger for sesongen, kan det være bra å holde øye med det i byen. Eller skal kunden din på ferie i høst og gjerne se om alt står bra til hjemme? Med mydlink blir kunden oppdatert om hva som skjer i hjemmet, uansett hvor de selv befinner seg.

Føl den trygge følelsen som kommer når du vet at alt er sikkert og under kontroll. Den får du ved hjelp av et mydlink™-kamera. Det går raskt å konfigurere en kostnadsfri mydlink-konto, og så får du tilgang til alt du har kjært via din smarttelefon, nettbrett eller datamaskin.
 
Med mydlink-plattformen får kunden tilgang til sitt mydlink-kamera når som helst, hvor som helst!

Ett mydlink-kamera i hjemmet fører ofte til flere

I dag er det mer enn to millioner mennesker som har koblet seg til mydlink, og mange av dem har mer enn ett kamera. Hvis kunden har begynt å bruke mydlink og opplevd fordelene, så ønsker de ofte flere produkter i samme systemet.

Spill inn

Det er også mulig å spille inn det som skjer. Innspilling kan enten gjøres via et micro SD-kort i de kameraer som støtter dette, men det er også mulig å bruke en mydlink-NAS (nettverkstilkoblet lagringsenhet) for å spille inn fra opptil fire mydlink-kameraer.

Kontakt tncweb for eksakte priser og bestilling

Det er lett å få kontakt med D-Link!

Om du vil vite mer om Dlink, ta kontakt
pr telefon eller E-post

Trond Nielsen
97 14 31 37
trond@tncweb.no 

D-Link Norway      

   Webløsninger    C.M.O Det komplette mobile kontor    IT Support                       For våre kunder      


LOGG INN                        


© 2012 tncweb.no - Trond E.Nielsen